Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara

Burun Dolgusu

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolgusu istenilen burun şeklini elde etmek için dolgu malzemesi kullanarak yapılan bir estetik işlemidir. Bu işlem sayesinde burundaki şekil bozuklukları giderilerek burun ucu kalkık, yüzle uyumlu ve simetrik bir hale gelmektedir. Ameliyat olmaktan korkan, kısa yoldan harika bir buruna sahip olmak isteyen pek çok kişi bakımından cezbedici bir uygulamadır.

Kemerli bir buruna mı sahipsiniz? Ya da düşük bir burun ucuna? Merak etmeyin, memnun olmadığınız burun görüntünüzü çok kısa bir süre içerisinde kusursuz görünüme dönüştürebilirsiniz. Burun şekillendirmede ameliyata alternatif bir işlem olan burun dolgusu sorunlarınızı çözmeye yardımcı olacaktır. Tıp teriminde ameliyatsız rinoplasti olarak anılan tedavi şekli burundaki şekil bozukluklarının giderilmesinde tercih edilmektedir.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Ameliyat gibi cerrahi işlemelere cesaret edemeyen pek çok kişi burun dolgu yaptırma sürecini de merak etmektedir. Burun dolgu nasıl yapılır sorusuna karmaşık, kompleks bir cevap aramayın.

Deneyimli kişiler tarafından doğru teknikler kullanılarak yapılan burun dolguları oldukça basit bir şekilde yapılmaktadır. Genellikle ağrısız bir uygulama olan burun dolgusu işleminden önce hassasiyet hissedilmemesi için burna lokal anestezi kremleri sürülür.

Yaklaşık 15-20 dakika sonra uyuşukluk etkisi görülmeye başlanır. Sürülen anestezi krem antiseptik solüsyon ile temizlenir ve asıl uygulama işlemine geçilir.

Burnun yapısına göre kusurun giderilmesi gereken bölgelere uygun dozda dolgu malzemesi enjekte edilir ve ideal burun şekli verilir.

Yaklaşık 15 ile 30 dakika arasında sürecek işlem sayesinde arzu edilen burun görüntüsüne kısa sürede ulaşılır. Buruna dolgu yapıldıktan çok kısa bir süre sonra normal yaşama dönmek de mümkündür.

Burun Dolgusu İşlemi Ne Kadar Sürer?

Estetik ameliyata göre oldukça basit bir işlem olan burun dolgu ortalama 40 dakika sürmektedir. İşlemin esnasında ağrı, sızı hissedilmemesi için genel anestezi veya lokal anestezi yapılır.

Lokal anestezide hassasiyet hissedilecek burun bölgesi krem kullanılarak uyuşturulur. Krem sürdükten sonra bekleme süresi yaklaşık 20 dakikadır.

Sürülen krem solüsyon sürülerek dezenfekte edildikten sonra burun dolgu işlemine geçilir. Bu aşama da yaklaşık 20 dakika sürmektedir. Toplamda bir saati bile bulmayan bu estetik işlemi kısa sürede burun estetiği olmak isteyenlerin başvurabileceği bir yöntemdir.

İşlem kısa sürede tamamlandığından ve sonrasında iyileşme süreci rahat olduğundan çalışan insanların da en çok tercih ettiği alternatif estetik yöntemlerindendir.

Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?

Burun yüzün görünümünü en fazla etkileyen karakteristik bir organdır. Şekilsiz bir burun tüm yüzde gözle görülür asimetriye ve uyumsuzluklara sebep olur. Burun dolgusu sayesinde yüz ifadesini olumsuz etkileyen şekil bozuklukları hiçbir kesi işlemi olmadan, ağrı veya sızı hissedilmeden ortadan kaldırılmaktadır. Genel olarak şekil bozukluğu olarak sayılan durumlardan bazıları şu şekildedir:

  • Kemerli burun
  • Düşük burun ucu
  • Asimetrik burun
  • Burun kemiği eğriliği

Belirtilen ve çoğu genetik olan veya sonradan travmatik bir olayla gelişen burun şekil bozuklukları burun dolgusu ile kısa bir süre içerisinde kolay yoldan yok edilir.

Ancak burun kemiği eğriliği durumunda burun dolguyla yalnızca şekil bozuklukları ortadan kaldırılır. Yoksa burun içerisindeki kemik eğriliğinin ortaya çıkardığı nefes alma problemleri dolgu ile giderilmez.

Burun dolgu yalnızca estetik amaçla kullanıldığından sağlık problemlerine neden olan şekil bozukluklarında cerrahi müdahaleler gerekir. Bu durumlarda burun dolgusu yetersiz kalmaktadır.

Dolgu İçin Hangi Malzemeler Kullanılır?

Burun dolgu işlemi yapılırken ihtiyaç duyulan uygun dozda dolgu malzemesi buruna enjekte edilerek istenilen burun şekline ulaşılır. İşlemde kullanılacak malzemeler dolgu malzemesidir.

Genellikle hyalüronik asit kullanımı yaygındır. Bunun yanı sıra kişinin vücudundan elde edilen dermal dolgu malzemesi de burna enjekte edilmektedir.

Burun dolgu yaptıracağınız güzellik merkezinde kullanılan ürünler birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Ürünler marka ismi olarak farklılaşsa da çoğunluk ve yaygın olarak kullanılan dolgu malzemesi hyaluronik asittir.

Özellikle çapraz bağlı hyaluronik asit kullanılarak k-daha katı haldeki dolgu malzemesiyle buruna rahatça şekil verilmekte, akışkanlığın önüne geçilmektedir.

Burun Dolgusunun avantajları nelerdir?

Estetik bir burununuz olsun istiyorsanız ameliyat veya burun dolgusu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Burun dolgusunun ameliyata kıyasla birçok açıdan avantajı vardır. En başta estetik ameliyatları bir cerrahi müdahaledir.

Bu nedenle burunda kesikler yapılarak buruna şekil verilir. Ameliyat esnasında acı duyulmaması için kişilere anestezi uygulanır. Anestezinin uygun dozda uygulanmaması veya kişinin anesteziye alerjisinin olması kimi zaman telafisi zor sorunlara neden olur.

İlginizi Çekebilir  Hyaluronik Asit: Nem Deposu

Burun dolgu işleminde ise burunda kesik açılmasını gerektiren bir durum yoktur. Burun derisi içerisine dolgu verilerek burun şekillendirilir.

Ameliyatta geçirilen süre daha fazladır ve sonrasında kişinin kendisini toparlama süreci uzundur. Ameliyat sonrasında da ağrı ve sızlamalar devam eder.

Yüzde oluşan morluk ve şişlikler paniğe ve korkuya neden olur. Dolgu bir cerrahi işlem olmadığından dolayı 15-20 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır. İşlem sonrasında ağrı, acı hissedilmez ve aynı gün bile olağan yaşama dönülebilir.

Estetik ameliyatlar kalıcı sonuçlar sağlar. Ancak başarılı şekilde yapılmayan ameliyatta burun şeklinden memnun kalmayan sayısı oldukça fazladır.

Tekrardan revizyon gibi meşakkatli süreçlerle uğraşmak gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Oysa burun dolgusu kalıcı bir sonuç vadetmez. Bu nedenle sonucunu beğenmediğiniz dolgu bir süre sonra etkisini kaybettiğinde tekrar eski burnunuza kavuşabilirsiniz.

Fiyat bakımından burun dolgunun daha avantajlı olduğu aşikârdır. Ameliyat hastanelerde veya özel kliniklerde gerçekleştirilen bir cerrahi işlem olduğundan maliyeti fazladır. Burun dolgu işlemi ise daha basit bir işlem olduğundan daha uygundur.

Burun Dolgusunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Burun dolgu yaptıran pek çok kişi etkisinin uzun süre hatta kalıcı olmasını ister. Ancak ne yazık ki burun dolgusu estetik ameliyatta olduğu gibi kalıcı sonuçlar meydana getirmez.

İşlemde kullanılan dolgu malzemesi burun dolgusunun kalıcılık süresini etkiler. Bu nedenle hangi dolgu malzemesi ile burnunuzun şekillendirileceğinizi bilmelisiniz. Burun dolgu malzemesi olarak hyalüronik asit ya da dermal dolgu kullanılır.

Eğer burun dolgu işleminde hyaluronik asitle yapılırsa kalıcılık 6 ay ile 1 sene arasında etki gösterir. Dermal dolgu kullanılarak yapılan burun dolgularında ise etki 2 senden 5 seneye kadar çıkabilir.

Dermal dolgunun kaynağı vücuttan elde edilen yağ dokuları olduğunda kalıcılık 2-3 sene arasındadır. Kök hücre destekli yağ enjeksiyonunda ise kalıcılık ortalama 5 seneyi bulur.

Sonuç olarak burun dolgusundan ömür boyu kalıcı sonuçlar beklemek hayalperestlik olur. Ancak işlemden memnun kalınması halinde etkisi kaybolan burun dolgunun tekrardan yenilenmesi mümkünüdür. Uzun süreli etki için birden fazla kez burun dolgusu yaptırabilirsiniz.

Burun Dolgusunu Kimler Yapmalı?

İnsanların büyük bir kesiminde farklı türde burun şekil bozuklukları vardır. Yukarıda saydığımız düşük burun ucu, kemerli, eğri ve asimetrik burun yüzle uyumlu görülmediğinde bu şekil bozukluklarını yok edecek yöntemler araştırılmaktadır.

Yaygın olarak kullanılan yöntem estetik ameliyatı olsa da burun dolgu bir alternatif olarak karşımıza çıkar.

Burun dolgusu sayesinde daha az masrafla istenilen burun görüntüsüne sahip olmak mümkün hale gelir. Burun şeklinden şikâyetçi olan ve ameliyat olmak istemeyen on sekiz yaşından büyük herkes burun dolgusu yapabilir. Yaşın on sekizden küçük olması halinde ise veli onayıyla burun dolgusu yapılması mümkündür.

Burun dolgusuyla burun küçültülmediği unutulmamalıdır. Burunda şekil bozukluğuna neden olan kısım dolgu malzemesiyle bir nevi kaplanmaktadır.

Bu nedenle burun olduğundan daha büyük bir görünüme ulaşsa da şekil bozuklukları ortadan kalktığı için daha iyi bir görüntüye ulaşılmaktadır. Eğer burnunuz oldukça büyükse burun dolgusu yapılması genellikle tercih edilmez.

Burun Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Büyük bir istekle burun dolgusu yaptırmak isteyenler burun dolgu kalıcı mıdır sorusunun cevabını merak etmektedir. Fakat burun şekillendirmede tercih edilen burun dolgusu kalıcı sonuçlar elde etmeye yönelik bir işlem değildir.

Burun dolgunun etkisi kullanılan dolgu malzemesinin çeşidine ve kişi özelinde meydana gelen bazı faktörlere göre değişir. Dolguların ortalama 1 ile 1,5 yıl arasında kalıcılık sağladığı görülmektedir.

Daha uzun süre kalıcı olması isteniyorsa dolgu etkisini kaybettiğinde tekrardan burun dolgusunu yapılabilir. Böylelikle ameliyat olmayı istemeyenler kısmen kalıcılık sağlayarak estetik bir buruna sahip olabilir. Burun dolgusunu tekrarlamak istemeyen ve kalıcı olarak burun şekillendirmek isteyenlere ise rinoplasti ameliyatları önerilmektedir.

Burun Dolgusu Yaptıranlar Nelere Dikkat Etmeli?

Dolgu ile estetik yapmak her ne kadar basit bir uygulama olsa da başarılı sonuçlara ulaşmak için bazı noktalara dikkat edilmelidir. İşlem sonrasında burunda hafif kızarıklık ve şişlik olacağından hassasiyet gösterilmesi gösteren durumlar bulunmaktadır.

Tedavinin başarılı bir şekilde sonuçlanması için işlemi yapan hekimin özenle yapması gerektiği gibi sonrasında kişi de bazı noktalara dikkat etmelidir.

Burun dolgusunun tam anlamıyla başarılı şekilde sonuçlanması hekim ve hastanın ortak çabasıyla mümkündür. Hastaların burun dolgu ardından dikkat edilmesi gerekenler kısaca şu şekildedir:

  • İşlem ardından ilk 24 saat boyunca burunla temastan kaçınmalı ve burun ovuşturulmamalıdır
  • Sonraki 3 günde suyla temasa dikkat etmek gerektiğinden sıcak duş ve banyo yapılmamalıdır.
  • Sıcak içecekler ve alkol tüketilmemelidir
  • Kan sulandırıcı ilaç, kafeinli içecekler ve sigara kullanılmamalıdır
  • Ağır egzersizlerden kaçınılmalıdır
  • Burun kemerine yapılan dolgularda bir süre gözlük takılmamalıdır
  • Yoğun olarak güneşe maruz kalınmamalıdır
  • Hamam ve solaryuma gidilmemelidir.
İlginizi Çekebilir  Göz Altı Mezoterapisi

Dolgunun beklenen sonucu göstermesi için saydığımız hususlara dikkat edilmelidir. Yukarıda sayılanları yapmak burun dolgu işlemi henüz tam oturmadığından düşmesine, erimesine neden olmaktadır.

Bu noktalara özen gösterilmemesi halinde verimli bir burun dolgusu uygulaması gerçekleşmemiş olacaktır.

Çapraz Bağlı Hyaluronik Asit (Dolgu) Ürünleri Nelerdir?

Burun dolgusunda kullanılan ürünlerin kalitesi oldukça önemlidir.  Genellikle dolgu malzemesi olarak hyaluronik asit kullanılmaktadır. Kullanılan bu maddenin akışkan olmaması dolgunun yeterince oturması ve şekil alamsı için oldukça önem taşıyan bir durumdur.

Bu nedenle hyaluronik asitlerin kıvamlı bir yapıda olması için çapraz bağlarla üretilmesi gereklidir. Bu sayede akışkan bir madde olan hyaluronik asit kıvamlı bir yapı kazanarak burun dolgunun başta olmak üzere pek çok dolgu uygulamalarında tercih edilmektedir.

Başarılı bir dolgu işlemi için kliniklerimizde aşağıdaki çapraz bağlı hyaluronik asit ürünleri kullanılmaktadır.

XCELENS EXTRA 4: Her kutuda kullanıma hazır 2 adet şırınga bulunmaktadır. 1 ML’lik şırınga 23 mg BDDE çapraz bağlı hyaluronik asit ve %0.3 miktarda likodin içermektedir. Filozof teknolojisiyle üretilmiş ürün çapraz bağlı HA mesh yapısı ile sırasıyla 3 ve 4 HA zincirinden oluşmaktadır. BDDE ve Serbest HA bir arada kullanılmıştır. Deri kırışıklıkları ve çizgilerinde, çene kontöründe, çene ve yanak bölgesinde dudak hacminin ve kontorun arttırılmasında kullanılmaktadır. Burun dolgu işlemlerinde de kullanılan dolgu malzemesi ürünüdür.

XCELENS EXTRA 4

XCELENS EXTREME HV: Ürünümüz kırışıklıkları doldurmak ve yüze hacim kazandırmak için ilgili alanlara enjekte edilmektedir. 25 mg hyaluronik asit dolgu malzemesi içermektedir.

Dolgu işleminde kullanılan Xcelens Extreme HV hacim arttırma konusunda doktorların tamamı ve hastaların %97.7’si tarafından ‘’ mükemmel’’ veya ‘’çok daha iyi ‘’ olarak değerlendirilmiştir. Güzellik merkezimizde yapılan burun dolgularında başarılı sonuçlara ulaştıran bir üründür.

XCELENS EXTREME HV

Burun Dolgusu Hakkında Sık Sorulan Sorular

Burun Dolgusu ile Ameliyatsız Burun Estetiği Mümkün Mü?

Burun estetiği deyince hemen hemen hepimizin aklına ameliyat gelir. Fakat burun estetiğini yalnızca ameliyatla sınırlamak doğru değildir. Burnun estetik bir görünüme kavuşması için yapılan işlemlerin bütünü geniş anlamda burun estetiği olarak ifade edilebilir. Bu işlemlerden biri de burun dolgusudur.

Burundaki kemer, eğrilik, burun ucu düşüklüğü gibi problemleri burun dolguyla bertaraf edip estetik bir görüntü sağlayabilirsiniz. Burnun arzu edilen görüntüye ulaşması için gerekli olan miktarda burun dolgusunu deriye enjekte ederek estetik yapılmaktadır. Hiçbir cerrahi operasyon olmadan dolgu malzemelerinin hacim ve şekil verici özelliğinden faydalanarak ameliyatsız burun estetiği mümkündür

Burun Ucu Dolgusu Sonrası Kaşınırsa Ne Olur?

Estetik amaçlı yapılan burun dolgu işlemlerinde hastaların en çok şikâyetçi olduğu sorun işlemden sonra burun ucunun kaşınmasıdır. Burun kaşıntısı en sık rastlanılan ve en büyük şikâyet olsa da burnu ovuşturmak veya kaşımak doğru değildir. Dolgu işlemi sonrasında burunda kaşıntı hissedilmesi olağan bir durumdur.

Ancak burnu kaşımak yapılan dolgu henüz tam oturmadığından buruna zarar verebilir. Burun şeklinin tekrardan bozulmasına sebep olmamak için burun kaşıntısının kendiliğinden geçmesi beklenmelidir. 24 saat boyunca burun kaşınsa bile dokunulmamalıdır. Aksi halde burun dolgusundan beklenen verim alınamadığı gibi daha kötü bir görüntünün ortaya çıkması da muhtemeldir.

Ağrılı bir uygulama mı?

Burun estetiği yaptırmak isteyenlerin belki de en merak ettiği soru ağrılı olup olmadığıdır. Burun dolgusu ameliyat gibi ağrılı bir işlem değildir. Hem kısa sürede tamamlanması hem de ağrı, acı, sızı hissedilmemesi burun dolgusunu daha avantajlı kılmaktadır.

Ağrı ve acı eşiği düşük olan kişiler burun dolgunun ağrısız olmasından dolayı bu estetik yöntemine yönelmektedir. Ayrıca uygulama esnasında genel veya lokal anestezi uygulandığından dolayı işlem sırasında dolgu enjekte edilirken duyulan hafif acı da önlenmektedir.

Ameliyatsız Burun Kaldırma Sağlar mı?

Çoğu kişinin burun yapısında doğuştan burun ucun düşüklüğü görülmektedir. Burun ucunun düşük olması genellikle genetik faktörlere bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Pek çok kişi burun ucunun bu şekilde olmasından rahatsızlık duymaktadır. Aslında ufak çaplı bir problem olan bu durum insanların güzellik algısına göre psikolojilerini olumsuz etkileyebilmektedir.

Düşük burun ucuna sahip olup ameliyat gibi riskli bir müdahaleye gerek duymayanlara çözüm olarak burun dolgusu tavsiye edilmektedir. Buruna dolgu yaptırmak ameliyata alternatif bir estetik uygulamadır. Burun ucuna uygulanan dolgu malzemesi sayesinde olduğundan daha kalkık bir buruna sahip olunabilir. Yani deyim yerindeyse bıçak altına yatmadan burun ucunuzu kaldırabilir, daha kalkık bir buruna sahip olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir  Gıdı Nedir ve Nasıl Oluşur?

Burun Ucu Dolgusu Sonrası Ne Zaman Duş Alınır?

Basit ve kısa süreli olarak bilinen burun dolgu işleminden sonra toparlanmak ameliyata göre daha kolaydır. Burun dolgusundan hemen sonra gündelik yaşantıya dönmek mümkün olsa da dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Burun dolgunun yerine oturması, tam şekline kavuşması için dolgunun zarar görmemesi gerekir. Bunun için aşırı sıcaktan ve buruna su temasından uzak durulmalıdır. Burun ucu dolgusu sonrası 3 gün boyunca duş alınması önerilmez.

Çünkü duş alınırsa henüz yerine oturmamış dolgu malzemesinin suyun etkisiyle deforme olması kaçınılmazdır. Dolgu sayesinde kaldırılan burun ucu suyun tazyik etkisiyle tekrar düşebilmektedir. Bu nedenle ancak 3 günün ardından duş alınmasına özen gösterilmelidir.

Burun Ucu Dolgusu Sonrası Spor Yapabilir miyim?

Burun ucu dolgusu sonrasında hemen günlük yaşama dönmek mümkündür. Yani spor yapmanız pekâlâ mümkündür. Ancak işlemden sonraki 1-2 saat boyunca dik durmak dolgunun yerine oturması ve burun şeklinin bozulmaması için önem taşımaktadır. Bu nedenle eğilmeyi gerektirecek hareketler yapmaktan kaçınılmalıdır. Ayrıca 24 saatlik süre zarfında spor yaparken ağır ve zorlayıcı egzersizlerin yapılmaması da önerilmektedir.

Burun Ucu Dolgusu Sonrası Kullanmamam Gereken İlaçlar Nelerdir?

Günümüzde burun dolgu işlemleri genellikle başarılı şekilde yapılmaktadır. Beklenen sonucun elde edilememesi ise işlemden sonraki süreçte dikkatsiz davranmaktan kaynaklanmaktadır. Burun ucunun tekrar düşmemesi için doktorun dikkat etmenizi belirttiklerine ayrıca özen göstermelisiniz. Dolgu sonrası kullanılması gereken ilaçlar doktor tarafından yazılır. Doktorun önerdiği dozda ilaçları kullanmalısınız.

Cerrahi Burun Ameliyatı Mı Yoksa Burun Dolgusu mu?

Hangi yöntemle burun estetiğine ulaşılmak istendiği farklılık gösterebilir. Kimileri cerrahi burun ameliyatını tercih ederken kimileri burun dolgusu yaptırmayı tercih eder. İki seçenek arasında hangisinin seçileceğini belirleyen pek çok etmen vardır. Burnunda hafif şekil bozukluğu olanlar genellikle burun dolgusu yaptırmaktadır.

Bir de ameliyat olma düşüncesi bile endişe verici geliyorsa burun dolgu hafif kusurlarda iş görecektir. Ayrıca burun dolgusunun daha basit, risksiz ve uygun olması bu işlemi cazip hale getirmektedir.

Eğer burnunuzdaki şekil bozukluğu ileri derecedeyse veya nefes alma problemleri gibi sağlık sorunlarına neden oluyorsa ameliyat tercih edilmektedir. Çünkü burun dolgusu sadece estetik açıdan yeterli gelmektedir. Söz konusu burun estetiğinden beklenen sağlık sorunlarını da gidermesi ise çözüm cerrahi burun ameliyatıdır.

Burun dolgusunun dezavantajları nelerdir?

Burun dolgusunun yapıldığı durumlar genellikle küçük çaplı şekil bozukluklarıdır. Cerrahi işlem olmadığından çok büyük yan etkileri veya dezavantajları yoktur. Hatta görülen tek yan etkisinin işlem sonrasında oluşan hafif morluklar olduğunu söyleyebiliriz. İşlem sonrasında sonuçtan memnun kalanlar için dezavantaj olarak sayılabilecek bir durum da işlemin kalıcı olmamasıdır.

Burun Dolgusu Revizyon Burun Estetiği Sayılır mı?

Burun şekillendirme işlemi cerrahi bir işlem yani ameliyatla gerçekleşmiş ancak sonuçtan memnun kalınmamış olunabilir. Bu durumda tekrar ikinci bir ameliyat yapılarak burunun yeniden şekillendirilmesine revizyon burun estetiği denmektedir. Burun dolgu işlemi cerrahi bir işlem olmadığından revizyon burun estetiği sayılmaz.

Yapılan burun dolgusundan sonra tekrar bir dolgu işlemi yapılması için ilk dolgunun erimesi gereklidir. Ancak dolgu eridikten sonra tekrar burun dolgusu yapılabilir. Bu nedenle yapılan ikinci burun dolgusu uygulaması da revizyon sayılmaz, bağımsız bir estetik işlemidir.

Burun Dolgusu Fiyatları 2023

Burundaki küçük çağlı şekil bozukluklarının yok edilmesinde burun dolgu sıkça tercih edilen estetik uygulamalardan biridir. İşlemde her kişinin burun yapısına göre farklı miktarlarda olacak şekilde dolgu malzemesi kullanılmaktadır.

Teknolojik gelişmeler burun dolgusunun hangi yöntemlerle yapılacağını da değiştirmektedir. Bunlar gibi sağlık merkezleri ve kliniklerinin farklı fiyat politikaları uygulamaları da fiyat değişikliklerine yol açmaktadır.

Bu nedenle burun dolgusu fiyatları 2023 sorusuna net bir cevap vermek mümkün değildir. Ayrıca fiyat belirlenmeden önce burundaki şekil bozukluğunun analiz edilmesi gereklidir. Bunun için müşterilerin ön muayene randevusu alarak uzman hekmlerle görüşmesi şarttır.

Bellomono güzellik merkezimizde uygulanan burun dolgusu hakkında daha detaylı bilgi alarak ön muayene randevusu ve net fiyat bilgisi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.